NyheterElpriserFlytta & Byta
Mer...
Grön ElInspirationOrdlista

5 skäl till att byta elavtal nu!

Publicerad:2016-04-28 12:56
På elskling.se har du alltid tillgång till Sveriges bästa priser och avtal på företagsel. Du jämför och byter helt utan kostnad.
Med över 100 elhandelsbolag och ännu fler avtalsmodeller att välja bland kan det kännas krångligt att hitta rätt elavtal till företaget. Ändå har det aldrig varit enklare. På elskling.se hittar du all information och får den hjälp du behöver för att jämföra och byta elavtal - på mindre än 10 minuter. Här är fem starka skäl till att se över företagets elavtal just nu.

1. Marknadens bästa priser och villkor
elskling.se/foretag hittar du alltid aktuell information och priser från Sverige alla drygt 100 elhandelsbolag. I tjänsten matchar vi elbolagens information och prismodeller mot dina och ditt företags önskemål och behov såsom avtalsform, årsförbrukning och geografi. På så sätt kan vi garantera att du alltid får tillgång till marknadens bästa priser och villkor utifrån ditt företags behov.

2. Prisläget gynnsammare än på länge
Under början av året har elpriserna i Sverige varit lägre än de varit sedan 2002. Och tack vare låga råvarupriser, god kärnkraftstillgänglighet och gott om vatten i magasinen fortsätter elbörsens medelspotpriser ligga lågt. Företag och bostadsrättsföreningar som har elavtal med rörligt elpris drar störst fördel av dagens låga priser. Just nu kan det också vara tillfälle att binda elpriset på en lägre nivå och på så sätt göra en väsentlig besparing, både direkt och över tid.

3. Välj grön el som värnar om miljön
För många företag är det viktigt att kunna berätta hur elen man konsumerar producerats. Genom att göra ett aktivt val av elavtal kan du och din organisation själva bestämma vad den el ni köper ska ha för ursprung. När ni väljer miljömärkt el förbinder sig den elhandlare ni valt att köpa motsvarande mängd förnyelsebar el som din organisation konsumerar. På så sätt leder ett aktivt val av grön el indirekt till ökad produktion av förnybar energi såsom vind- eller vattenkraft, solenergi och biobränsle.

4. Enklare än någonsin att jämföra och byta
På elskling.se/foretag får du hjälp att jämföra ditt elpris och välja den elleverantör som passar ditt företag bäst. I vår online-tjänst jämför och byter du enkelt el på egen hand. Har du inte tid att själv genomföra bytet kan vi hjälpa dig direkt. Väljer du att själv göra jämförelsen guider vi dig genom hela processen i några enkla steg. Det tar inte mer än 10 minuter. Så snart du fyllt i dina uppgifter och önskemål får du direkt offerter från olika elbolag. Under en period på fem dagar får du löpande förslag som möter dina önskemål. Du kan när som helst göra valet att byta elleverantör direkt genom tjänsten. Vill du hellre skicka in din faktura via MMS eller epost hjälper vi dig hela vägen, från jämförelse och presentation av förslag till att genomföra själva bytet. Enklare än så kan det inte bli att jämföra och byta elavtal.

5. Alltid gratis på elskling.se
Att jämföra och byta el på elskling.se/foretag är alltid gratis. Det gör att varje krona du sparar på att byta till ett bättre och billigare elavtal kommer företaget till godo.

- - -
Sedan elskling.se grundades 2007 har vi hjälpt flera tusen företag spara pengar genom att se över sina elavtal. Har du fler frågor om att byta företagsel? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på foretag@elskling.se eller 08 - 650 81 15.

Hitta rätt elavtal nu

Fyll i företagets (anläggningens) postnummer och få förslag på hur du väljer rätt elavtal och sparar pengar direkt.
Visa fler artiklar...

Ladda ner elbytarguiden

I Elbytarguiden får du veta vad du ska tänka på när du väljer elleverantör.
Fyll i din epostadress så får du guiden direkt.
Tack för din beställning av Elbytarguiden!
Guiden skickas till dig via e-post.
Din e-postadress kunde inte registreras
Klicka här för att kontrollera e-postadressen och försöka igen

Hitta rätt elavtal nu

Fyll i företagets (anläggningens) postnummer och få förslag på hur du väljer rätt elavtal och sparar pengar direkt.
Ring oss så hjälper vi dig 08-650 81 15